Συχνές Ερωτήσεις

 


Από ποια ηλικία δέχεστε παιδάκια για εγγραφή;

Από τεσσάρων ετών και πάνω.

 

Ποιά είναι τα οφέλη για το παιδί μου;

Αυτοπεποίθηση,πειθαρχεία,αυτοεκτίμηση.

Αναλυτικότερα εδώ.

 

Τι δικαιολογητικά θα χρειαστούν;

  • Πιστοποιητικό γέννησης ή αστυνομική ταυτότητα
  • Τέσσερις μικρές φωτογραφίες
  • Μία βεβαίωση ιατρού.

 

Υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε κάποιο μάθημα, ώστε να σιγουρευτούμε, πριν προχωρήσουμε στην εγγραφή;

Φυσικά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όσα μαθήματα θέλετε από την θέση των επισκεπτών και μετά να κάνετε και μία – δύο δοκιμαστικές προπονήσεις. Χωρίς καμία υποχρέωση.

 

Είναι όμως άθλημα για γυναίκες;

Ένα μεγάλο ποσοστό των αθλητών μας είναι γένους θηλυκού!!  Οι γυναίκες πραγματικά αγαπάνε το TAE KWON DO και το KICK BOXING και γίνονται μάλιστα και πολύ καλές αθλήτριες. Αυτό κατά ένα μέρος οφείλεται, στο ότι τις βοηθάει να εξωτερικεύσουν τον δυναμισμό που έχουν μέσα τους, αλλά και στο ότι τις γεμίζει  αυτοπεποίθηση.

 

Πόσο επικίνδυνο σπορ είναι;

Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, συγκαταλέγουν τις πολεμικές τέχνες  στα πιο ασφαλή σπορ, με μηδενικούς σχεδόν τραυματισμούς. Αυτό κυρίως οφείλεται στη χρήση των προστατευτικών μέσων που χρησιμοποιούνται (κάσκες, γάντια κλπ), αλλά και στο ότι τα χτυπήματα γίνονται με επαρκή έλεγχο . Αυτός ο τρόπος εκπαίδευσης εκτός από την ασφάλεια που μας παρέχει, μας βοηθάει στο να αποκτήσουμε απόλυτο έλεγχο του σώματος  και της δύναμης μας,  αλλά και υψηλό επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης.

 

Μου αρέσει σαν άθλημα και σαν πολεμική τέχνη. Όμως είμαι γονιός με βαρύ εργασιακό πρόγραμμα και  οικογενειακές υποχρεώσεις. Πιστεύετε θα  αντέξω  το πρόγραμμα ή θα με εξουθενώσει;

Ίσα, ίσα που θα σας βοηθήσει πολύ !!! Οι πολεμικές τέχνες σαν γυμναστική δεν είναι επίπονες. Δεν προκαλούν τραυματισμούς, δεν ταλαιπωρούν την μέση και τις αρθρώσεις, δυναμώνουν τους μύες, βελτιώνουν την φυσική κατάσταση και κυρίως θα σας βοηθήσουν στο να αποβάλλετε ευεργετικά όλο το φόρτο και την πίεση της ημέρας.

 

Εκτός από τα οφέλη του αθλητισμού, τι περισσότερο μπορεί να αποκομίσει κάποιος από την ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες ;

Δύναμη σωματική και πνευματική, αυτοπεποίθηση, αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας.

 

Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή μου σε αγώνες ή σε εξετάσεις για την απόκτηση ζώνης;

Φυσικά όχι !!!

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

Facebook
Instagram