Πληροφορίες σχετικά με το ZFC

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΖΕΥΣ Περιστερίου ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό την ανάδειξη και εκμάθηση των πολεμικών τεχνών και πιο συγκεκριμένα του TAE KWON DO, KICK BOXING και τα τελευταία 10 χρόνια του FCS KALI (FILIPINO COMBAT SYSTEM).

Ο σύλλογος μας είναι αναγνωρισμένος από την γενική γραμματεία αθλητισμού, από την αθλητική ομοσπονδία T.K.D Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε),ΠΟΚ και δίνει τη ν παρουσία του σε όλες τις οργανώσεις που γίνονται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Δουλειά μας είναι η σωστή διδασκαλία των αθλητών και η διαμόρφωση ενός σωστού χαρακτήρα στα αθλητικά ιδεώδη.

Στα δεκατέσσερα χρόνια λειτουργίας μας οι επιτυχίες του συλλόγου μας ήταν πολύ μεγάλες και ένα παράδειγμα είναι ότι τρεις από τους αθλητές του συλλόγου έχουν κατακτήσει παγκόσμιο τίτλο στο στυλ του SEMI CONTACT επίσης πολλοί αθλητές μας έχουν κατακτήσει πρώτες θέσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα T.K.D I.T.F, KICK BOXING και SEMI CONTACT. Σκοπός του συλλόγου είναι η συνέχεια αυτών των επιτυχιών και αυτό που λέμε πάντα στους αθλητές μας είναι ότι η γνώση δεν σταματά ποτέ.

Στο σύλλογο μας λειτουργούν τμήματα παίδων κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, ανδρών-γυναικών και τμήματα για σώματα ασφαλείας σε γκρουπ και ιδιαίτερα μαθήματα.

Επίσης ο σύλλογος μας είναι και διοργανωτής του open championship freestyle ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα καθώς και διοργανωτής πολλών σεμιναρίων .

 • Μάθημα στο 4ο δημοτικό Χαΐδαρίου » Click to zoom ->

  Μάθημα στο 4ο δημοτικό Χαΐδαρίου

 • Krav Maga seminar .ΑΣ ΖΕΥΣ  » Click to zoom ->

  Krav Maga seminar .ΑΣ ΖΕΥΣ

 • ZEUS FIGHT CLUB » Click to zoom ->

  ZEUS FIGHT CLUB

 • ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 1η θεση semi contact » Click to zoom ->

  ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 1η θεση semi contact

 • semi contact Αγώνες παν παίδων » Click to zoom ->

  semi contact Αγώνες παν παίδων

 •  » Click to zoom ->
 • FCS KALI HELLAS SEMINAR » Click to zoom ->

  FCS KALI HELLAS SEMINAR

 • SAYOK KALI SEMINAR NICK SAKOULAS KATSIARAS DIMITRIS » Click to zoom ->

  SAYOK KALI SEMINAR NICK SAKOULAS KATSIARAS DIMITRIS