Σύλλογος


 

Ο ΑΣ ΖΕΥΣ Περιστερίου ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό την ανάδειξη και εκμάθηση των πολεμικών τεχνών.

Ο σύλλογος μας είναι αναγνωρισμένος από την γενική γραμματεία αθλητισμού, από την Α.Ο.Τ.Ε ( Αθλητική ομοσπονδία T.K.D Ελλάδος ) ,την Π.Ο.Κ. ( Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing ) και δίνει τη παρουσία του σε διοργανώσεις που γίνονται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Δουλειά μας είναι η σωστή διδασκαλία των αθλητών και η διαμόρφωση ενός σωστού χαρακτήρα στα αθλητικά ιδεώδη.

Στα δεκατέσσερα χρόνια λειτουργίας μας οι επιτυχίες του συλλόγου μας ήταν πολύ μεγάλες. Ένα παράδειγμα είναι ότι τρεις από τους αθλητές του συλλόγου έχουν κατακτήσει παγκόσμιο τίτλο στο στυλ του SEMI CONTACT επίσης πολλοί αθλητές μας έχουν κατακτήσει πρώτες θέσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα T.K.D I.T.F, KICK BOXING και SEMI CONTACT κερδίζοντας μοριοδότηση την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια. Σκοπός του συλλόγου είναι η συνέχεια αυτών των επιτυχιών και αυτό που λέμε πάντα στους αθλητές μας είναι ότι η γνώση δεν σταματά ποτέ.

Στο σύλλογο μας λειτουργούν τμήματα παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, ανδρών-γυναικών,τμήματα για σώματα ασφαλείας σε γκρουπ και ιδιαίτερα μαθήματα.

Επίσης ο σύλλογος μας διοργανώνει το Open Championship , ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα καθώς και πλήθος σεμιναρίων.

 

dojo3  dojo2

cups

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

Facebook
Instagram