Προπονητής


 

 

 

Ο εκπαιδευτής Δημήτρης Κατσιάρας ξεκίνησε την ενασχόληση του με τις πολεμικές τέχνες σε ηλικία 5 ετών το 1978 στη σχολή international kempo του Κυριάκου Παπουτσάκη και κατέκτησε το βαθμό 3ο Dan σε αυτή την τέχνη. Το 1997 ξεκίνησε το International TAE KWON DO και σήμερα κατέχει το 3ο Dan. Επίσης είναι κάτοχος 2ο DAN στο WORLD TAE KWON DO ,έχει διατελέσει Εκπαιδευτής στη σχολή TAE KWON DO των ειδικών δυνάμεων καταδρομών (αλεξίπτωτα) ,κατέχει  5ο DAN στο kick boxing  και 1o DAN στο σύστημα αυτοάμυνας KAJUKENBO (Garcias Method). Κατέχει επίσης τίτλους προπονητή Πάλης Μεικτών Μαχητικών Τεχνών (Mixed Martial Arts – MMA) και Πάλης Υποταγής (Grappling) από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σαν αθλητής αγωνίστηκε με επιτυχία σε αγώνες SEMI CONTACT – TAEKWONDO ITF – KICK BOXING με πολλούς τίτλους και πρώτες θέσεις σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό , κατακτώντας και παγκόσμιο τίτλο το 2003. Έχει εκπαιδευτεί για ένα χρόνο στο KRAV MAGA και συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια διάφορων στυλ.

Τα τελευταία 12 χρόνια είναι INSTRUCTOR στο FCS KALI (FILIPINO COMBAT SYSTEMS) και αντιπρόσωπος του συστήματος στην Ελλάδα. Το 2016 του απένειμε ο ιδρυτής του συστήματος Tuhon Ray Dionaldo τον τιμητικό τίτλο του Guro ,ανάμεσα στους 3 πρώτους για το σύστημα στην Ευρώπη.

Επίσης είναι διοργανωτής του Open Championship από το 2002 , μιας από τις πλέον επιτυχημένες και μακροβιότερες διοργανώσεις στην Ελλάδα με ρεκόρ συμμετοχών 2000 αθλητών σε διασυλλογικό και επαγγελματικό επίπεδο αγώνων kick boxing με συμμετοχή αθλητών παγκόσμιας εμβέλειας τα τελευταία χρόνια.

 

 

Βοηθός προπονητή είναι η Αγγελική Γιακιντζή ,αθλήτρια του συλλόγου και Πανελλήνια πρωταθλήτρια επί σειρά ετών στην κατηγορία της.

Έχει συμμετάσχει τόσο σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WAKO το 2016, καθώς και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη το 2017.

 

 

Περισσότερα για τον σύλλογο εδώ


Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

Facebook
Instagram